Harta site-ului
Catalog
- CAFEA DE SPECIALITATE
- Cafea de Origine
- Cafea Biologica
- Cafea Decafeinizata
- Cafea Blend - Amestec
- Cafea Verde
Despre noi
- 100 % Arabica - Blend De Varietati
- 100% Arabica
- 100% Arabica - Catura/Bourbon/Typica
- 100% Arabica - Heirloom
- 100% Arabica - Moka
- 1100 M - 1200 M
- 1200 M
- 1300 -1800 M
- 1500 M - 1700 M
- 1500 M - 1800 M
- 1600 M - 2000 M
- 1700 M - 1800 M
- 1750 M
- 1800 M - 2000 M
- 1900 M
- 1950 M - 2250 M
- 2' - 3'
- 2G - 4G / 25Cl
- 3'
- 3' - 4'
- 3G - 5G / 25Cl
- 3G / 30Cl
- 4'
- 4' - 5'
- 4G - 6G / 25Cl
- 5' - 7'
- 70°C
- 75°C
- 800 M - 1200 M
- 80°C
- 85°C
- 90°C
- 95°C
- Arabica - Burbon Rosu/Typica
- Arabica - Caturra/Catuai
- Arabica - Java
- Armonioasa
- Armonioasa/Echilibrata
- Brazilia
- Camerun
- Columbia
- Condimentat/Fructat
- Congo/Brazilia
- Corse
- Costa Rica
- Dimineata Si Pranz
- Dulce
- Dulce
- Dulce/Suav
- Echilibrata
- Ethiopia
- Floral/Fructat
- Fructat
- Fructat/Condimentat
- Guatemala
- Gurmand
- Gurmand/Fructat
- Gurmand/Fructat/Condimentat
- Intens/Profund
- Kenya
- Medie
- Note Ciocolata, Nuca De Cocos, Miere, Fructele Pasiunii Si Piersici
- Note De Ciocolata Cu Lapte, Alune Si Migdale
- Note De Ciocolata Si Alune
- Note De Ciocolata, Fructe Rosii Si Trestie De Zahar
- Note De Condimente Dulci, Malt, Caramel, Nuci, Caise Si Rubarba
- Note De Fructe De Padure, Migdale Prajite, Piersici, Caise, Mar Verde, Coaja De Portocala Si Miere
- Note De Grepfruit, Prune, Nuci, Migdale Proaspete
- Note De Nuca De Cocos, Migdale Si Ciocolata
- Note Florale De Iasomie Si Fructate De Caise Si Portocale
- Note Fructate De Lamaie Si Ananas, Note Florale Si Note Gurmande De Caramel Si Ciocolata
- Note Fructate De Mango, Fructul Pasiunii, Ananas, Mere
- Note Gurmande De Alune, Caramel, Note De Citrice Si Note Condimentate De Coriandru
- Papua Noua Guinee
- Peru
- Salvador
- Seara
- Tot Timpul Zilei
- Uganda
CS-Cart info
Blog
- Blog
- Cafea
- O alta istorie a cafelei...
- Cafea verde pentru slabit !
- Cum se degusta cafeaua : metoda Braziliana
- 10 „PORUNCI” pentru o CAFEA PERFECTA
- Prepararea unei CAFELE NAPOLITANE
- Cafea fara zahar sau cu zahar ?
- Prajirea cafelei : cine au fost precursorii ?
- Metodele de prajire a cafelei
- Cafea Arabica versus cafea Robusta
- Care este cel mai bun moment pentru a bea cafeaua de dimineață ?
- Cafea boabe sau cafea măcinată ? Avantaje și inconveniente
- Care este cafeaua cea mai scumpă din lume ?
- Degustarea cafelei : un pic de vocabular !
- Care este diferenta intre CAPPUCCINO, LATTE si FLAT WHITE ?
- Cum se decafeinizeaza cafeaua ?
- Este CREMA garantia unui espresso perfect ?
- CAFEA VERDE : care sunt diferitele procese de prelucrare ?
- Cafea proaspat prajita : de ce este important ?
- Cafea Arabica : o scurta trecere in revista a principalele tari producatoare
- Cafea de specialitate - specialty coffee : ce este si cum se clasifica pe scara SCA ?
- Cafea de origine - single origin sau blend, care sunt diferentele ?
- Fermele familiale de cafea de specialitate : autenticitate, trasabilitate si sustenabilitate
- Ceai
- ... O noua revelatie : LAPSANG SOUCHONG CROCODILE
- Flori de ceai : o traditie milenara...
- Ceai cu gheata "FACUT IN CASA"
- Sparkling Capsune : un cocktail rece si acidulat