Cafea de Origine

Pentru a va propune tot timpul cafele de calitate, unice si exceptionale, selectam cu atentie cafelele verzi. In acest sens, practicam o aprovizionare care se construieste pe termen lung, in jurul potentialului terroir-ului respectif si a oamenilor care produc aceste cafele. Privilegiem circuitele scurte, trasabilitatea cafelei, calitatea si practicile producatorilor de cafea care sunt motivati si respectuosi fata de natura.

Gama noastra de cafele, in functie, de trasabilitate, cantitatea produsa si calitate :

Gama LABEL

Trasabilitate : Regiune ; Cafele regionale care ofera o calitate buna si constanta.

Gama TERROIR

Trasabilitate : Terroir ; Cafele de inalta calitate care provin dintr-o zona geografica restransa si care confera un gust unic si tipic, datorita naturii solurilor sale si a experientei producatorilor.

Gama ESTATE

Trasabilitate : Ferma ; Cafea care provine de pe o plantatie anume, care combina identitatea unui terroir cu unicitatea producatorului, inspirat de istoria sa si ghidat des convingerile sale.

Gama MICROLOT

Trasabilitate : Parcela ; Fiecare MICOLOT este o cafea de exceptie care reflecta pasiunea, curiozitatea si expertiza unui producator calauzit tot timpul de setea de creatie si inovatie. Aceste cafele sunt produse in cantitati foarte mici si au o calitate superioara, cel putin un scor de 86/100.


Filtre
Pret

Lei  –  Lei

  • 30Lei
  • 55Lei