CAFEA PERU CAJAMARCA - BIO

Cafea_proaspat_prajita

Aprecierea noastra in urma degustarii:

Cafea cu un miros gurmand de vanilie si caramel. Corpul este delicat si amplu cu note de nuca de cocos, migdale si ciocolata. Aciditatea este lejera, fructata spre dulce, iar retrogustul persistent de ciocolata.

O cafea organica, foarte gurmanda, care te face sa zambesti in fiecare dimineata !Aceasta cafea provine de la Cooperativa COOPAGRO, din regiunea Cajamarca. Cafea este produsa de mici cultivatori, certificati in agricultura ecologica si regrupati in aceasta cooperativa. Arborii de cafea sunt cultivati intre 1200 si 1800 m altitudine, intr-o zona subtropicala, cu un climat cald si umed. Cafeaua este cumparata la un pret fix pentru a remunera producatorii in mod echitabil, este trasabila si durabila.

Nici o postare găsită

Ai degustat / folosit acest produs ?

Spune-ne ceva despre el si ajuta-i si pe altii sa ia decizia corecta

Scrie un comentariu
30.00 Lei
in stoc
+
CaracterArmonioasa/Echilibrata Repertoriu aromaticGurmand/Fructat Nota de degustareNote de nuca de cocos, migdale si ciocolata OriginePERU Altitudine1300 -1800 m Varietate botanica100 % Arabica - Blend de varietati IntensitateEchilibrata Ideala pentruFiltru/Presa franceza/Espresso Tipul de prajireMedie

Cafea de specialitate

Livrare rapida in toata tara

Pentru comenzi peste 200 lei, Livrare Gratuita

Calitate garantata

Cafea proaspat prajita in fiecare zi

Posibilitate de degustare

Va asteptam in boutique-ul nostru de pe Calea Mosilor