Accesorii cafea

Achizitionarea unei cafele de calitate, nu da siguranta degustarii unei licori excelente. Pentru a obtine o astfel de cafea, trebuie sa invatam sa o pregatim cu grija. Apa, tipul de macinare, accesoriile de preparare, au un rol foarte important. De asemenea, exista diverse metode de preparare a cafelei. Espresso-ul este o experienta unica, care are multi adepti, datorita intensitatii sale si a cremei abundente. Dar, este totusi dificil de regasit bogatia si complexitatea aromelor cafelei, intr-un espresso.

Metodele alternative, va ajuta sa patrundeti in universul senzorial al cafelei, adaptandu-se preferintelor D-voastra gustative, dar si stilului de viata pe care il aveti. Pentru fiecare metoda de preparare se utilizeaza un accesoriu diferit.

Cum dorinta noastra este de a oferi iubitorilor de cafea, o explozie de savori si arome, in fiecare ceasca, pe langa cafele de excelenta, noi va oferim si accesorii de calitate pentru prepararea „nectarului”, in conditii optime, la D-voastra acasa.

De la rasnite de cafea manuale, care combina eleganta si eficacitate, cutii din metal pentru pastrarea cafelei boabe sau a cafelei macinate si care asigura mentinerea aromei cafelei, cafetiere autentice, cu linii armonioase, si pana la cesti de cafea din portelan, cu design modern si culori placute, noi va oferim o gama larga de accesorii.

Pentru possesorii de masini nespresso, va punem la dipozitie un accesoriu nou pe piata romaneasca, capsule de cafea goale, comptatibile 100% cu utimele modele de masini nespresso. Este o varianta economica si in acelasi timp, puteti utiliza tot timpul o cafea proaspat prajita. Capsulele se umplu cu cafea, foarte simplu si foarte rapid, conform modului de utilizare.

Revenind la cafetiere, gama noastra de accesorii va acorda posibilitatea sa alegeti intre diverse tipuri, diverse marci si diverse capacitati: • Cafetiere italiene din aluminiu sau inox - cafea expressor garantata; • Prese franceze – o cafea buna, foarte simplu si confortabil de preparat; • Hario V60 – armonie maxima intre corp si arome.

Cafetierele pe care vi le propunem sunt accesorii usor de curatat, majoritatea fiind compatibile cu masina de spalat vase. In functie de numarul de cafele pe care doriti sa-l preparati, puteti sa alegeti o cafetiera de la o capacitate de 3 cesti, pana la o capaciate de 9 cesti.

Foarte mult timp, cafeaua a fost considerata ca un produs de consumatie in masa, care se potriveste foarte bine cu ritmurile noastre de viata infernale si cu necesitatea de a ramane tot timpul treji. Putine persoane dadeau atentie aromelor si savorilor sale, sau accesoriilor de preparare. Obiceiurile incep sa se schimbe, si din ce in ce mai multe persoane constientizeaza, ca o cafea de calitate, nu se poate obtine fara o cafetiera da calitate.

Acordati-va timpul necesar si accesoriile corespunzatoare, pentru a calatori in universul celor opt sute de arome, ale unei cafele bune!


Filtre
Pret

Lei  –  Lei

  • 95Lei
  • 265Lei