CAFETIERA FILTRU BODUM POUR OVER - 50cl

DORITI SA DESCOPERITI (sau sa redescoperiti...) PLACEREA CAFELEI LA FILTRU ?

BODUM, producator si designer renumit, surfeaza pe valul SLOW- COFFEE sau modul de extractie lenta, cel mai usor si cel mai autentic mod pentru a prepara o cafea, conservand si subliniind toate aromele cafelei.

CAFETIERA FILTRU BODUM: CUM FUNCTIONEAZA?

Nimic mai simplu: recipientul din sticla tine loc de cafetiera si mentine si filtrul. Cafetiera este pravazuta cu un filtru permanent din metal inoxidabil, placat cu titan, care filtreaza cafeaua fara ai altera gustul. Cafeaua isi pastreaza aromele si nu trece prin filtru. Filtrul poate fi utilizat de nenumarate ori. Nu mai este nevoie de filtru de hartie !

CAFETIERA FILTRU BODUM: CARE ESTE REZULTATUL?

Pur si simplu uimitor ! Cafeaua filtrata cu BODUM POUR OVER restitue toate componentele aromatice ale cafelei. Acest lucru se datoreaza micro – perforatiilor filtrului metalic care permite extragerea tuturor savorilor prezente in cafea. In ceea ce priveste intensitatea cafelei, cafeaua preparata cu BODUM POUR OVER este putin mai intensa decat cafeaua preparata cu HARIO sau CHEMEX, deoarece cafeaua trece mai repede prin filtru. De fapt, este destul de aproape de o cafea preparata cu o cafetiera cu Piston.

CAFETIERA FILTRU BODUM: CE DOZA?

Cafeaua trebuie sa fie macinata pentru « filtru », adica un tip de macinare mediu. Pentru o extractie cu un gust generos, se utilizeaza 10g de cafea la o cana. A nota : cafetierele filtru BODUM sunt prevazute cu o lingura de dozare.

1. Puneti cafea macinata in filtru, aproximativ 10g de cafea la o cana.

2. Apoi se toarna apa calda pe cafea, de la centru spre exterior. Aceasta operatiune ar trebui sa dureze intre 30 si 40 de secunde

3. Lasati cafeaua sa se infuzeze pana la terminarea curgerii apei prin filtru si cafea

4. Cand toata cafeaua macinata a fost infuzata, puteti sa retrageti filtrul si sa degustati cafeaua !

CARACTERISTICI :

- Capacitate : 4 cesti

- Continut : 50 cl

- Material : sticla si inox

- Maner : pluta si piele

CAFETIERA FILTRU BODUM : UTILIZARE IN IMAGINI


Bodum este o afacere de familie, fondata in anul 1944 la Copenhaga, de Peter Bodum. Conceptul fondatorului : dezvoltarea de produse care combina functionalitatea, calitatea si accesibilitatea.

Produsele Bodum sunt vandute in 55 de tari din intreaga lume. Din 1974, Bodum a produt mai mult de 100 de milioane de cafetiere cu piston si 30 de milioane de ceainice.


5.00
Rata medie
1 Recenzie
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stea
0

Sunt foarte multumita de produs.

Ai degustat / folosit acest produs ?

Spune-ne ceva despre el si ajuta-i si pe altii sa ia decizia corecta

Scrie un comentariu
200.00 Lei
in stoc
+

Cafea de specialitate

Livrare rapida in toata tara

Pentru comenzi peste 200 lei, Livrare Gratuita

Calitate garantata

Cafea proaspat prajita in fiecare zi

Posibilitate de degustare

Va asteptam in boutique-ul nostru de pe Calea Mosilor