CEAI VERDE SENCHA GENMAICHA - 100g

Sencha Genmaicha este un ceai verde sencha la care s-a adaugat boabe de orez prajite si boabe de orez transformate in floricele.

Infuzia este de culoare verde galbuie si acompaniaza foare bine o mancare sarata. Se poate bea cald, dar este ideal rece.

Gust & Arome : Gust suav, de alune prajite, un pic sarat.

Dozare:

3g / 30cl
Timp de infuzare:

2' - 3'
Temperatura:

75°C
Momentul zilei:

Tot timpul zilei
 
O combinaţie perfect echilibrată: clasic Sencha si blândul Matcha cu orezuldecorticat. Infuzia ce dezvăluie o aromă ușoară. Un gust blândcu iz de caramel.
Comanda rapida, cu asistenta in alegere, livrare rapida acasa.
Recomand cu drag!
Excelent pentru a acompania un brunch !!
Scrie un comentariu

Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.

Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.

Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.

46.00 lei
(TVA Inclus)
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Recomandari