CEAI OOLONG TIE KUAN YIN - 100g

TIE KUAN YIN este un ceai albastru-verde (oolong) din China, cu siguranta cel mai cunoscut dintre ceaiurile oolong, datorita frumoasei sale legende. Tie Kuan Yin sau zeita milei da o infuzie clara, usor aramie. Avand un continut foarte scazut de teina, poate fi consumat fara nici-o problema seara.

Gust & Arome : Racoros si parfumat, cu note florale si fructate de lamaie

Dozare:

3g - 5g / 25cl
Timp de infuzare:

5' - 7'
Temperatura:

85°C
Momentul zilei:

Tot timpul zilei
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.

Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.

Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.

30.00 lei
(TVA Inclus)
in stoc
+
  • Pinterest

Recomandari