CEAI NEGRU EARL GREY FLEURS BLEUES - 100g

EARL GREY FLEURS BLEUES este un ceai negru din China, aromatizat cu esenta naturala de bergamota si presarat cu flori de albastrele. Earl Grey este un foarte cunoscut ceai englez, dupa Charles Grey (conte in engleza), care pe la mijlocul secolului al XIX- lea, a primit o veche reteta de la un mandarin chinez, care consista in a parfuma ceaiul cu arome de bergamota.

Gust & Arome : Gust surprinzator, cu arome de bergamota

Dozare:

2g - 4g / 25cl
Timp de infuzare:

4'
Temperatura:

85°C
Momentul zilei:

Dimineata si Pranz
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.

Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.

Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.

.

20.00 lei
(TVA Inclus)
in stoc
+
  • Pinterest

Recomandari