CAFEA COLUMBIA Microlot ADRIAN LASSO

Cafea_proaspat_prajita

Aprecierea noastra in urma degustarii :

O cafea creata pentru iubitorii de arome dulci si note vegetale, fructate si usor florale. Un corp matasos, arome care persista in gura si un bon echilibru intre aciditate si dulceata.


Acest microlot, cu un scor de 88/100, este o cafea de exceptie care reflecta pasiunea si expertiza familiei LASSO !



Din dorinta noastra de a va face sa descoperiti noi cafele, in spatele carora se afla noi producatori, noi povesti, am aprovizionat o noua cafea din Columbia. O cafea care provine de la ferma EL DIVISO, o ferma familiala de 6 hectare, situata in regiunea HUILA, una dintre cele mai renumite regiuni producatoare de cafea din Columbia.

Huila este situata in partea central-sudica a tarii. Cafeaua produsa in aceasta regiune este de o calitate care a reusit sa ne uimeasca in ultimii ani si care a fost recompensata de mai multe ori in competitiile nationale si internationale de cafea.


Cafea_Columbia


       Altitudine :  1750 m

       Recolta : manuala si selectiva

       Tratare : umida cu fermentatie

       Varietate : Excelso Sidra Burbon

       Scor : 88/100




Sidra Burbon este o varietate de cafea arabica relativ noua. Este o incrucisare intre Typica si Burbon rosu si combina caracteristicile acestor doua soiuri : gustul viu si aciditatea de la Typica si dulceata si corpul bogat al Burbonului rosu.




Ferma EL DIVISO, detinuta de familia LASSO, este condusa de tatal, Jose Uribe si cei doi fii ai sai, Nestor (22 ani) si Adrian (24 ani). Cei doi frati fac parte din noua generatie de producatori de cafea care experimenteaza noi procese de depulpare si fermentare, care dau cafelelor lor arome fructate unice si surprinzatoare.

Ferma cultiva soiuri traditionale de cafea cuma ar fi : Castillo, Columbia, Catura si Burbon rosu, dar si soiuri noi : Burbon roz sau acest Sidra Burbon. Arborii de cafea cresc la umbra naturala a arborilor indigeni. Zona muntoasa, conditiile de sol si climatice sunt combinatia perfecta pentru a dezvolta un profil in ceasca foarte complex.

Degustati aceasta cafea care provine dintr-un microlot, notata cu 88/100 si care este proaspat prajita !

5.00
Rata medie
1 Recenzie
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stea
0

Denumirea (lucruri)lor mă inspiră, uneori, să le cumpăr. Și așa s-a întâmplat și cu această cafea. Am descoperit o cafea echilibrată, cu o aromă aparte, dată și de nuanțele fructate, neașteptate pentru o cafea din Columbia.

Ai degustat / folosit acest produs ?

Spune-ne ceva despre el si ajuta-i si pe altii sa ia decizia corecta

Scrie un comentariu
45.00 Lei
in stoc
+
CaracterDulce Repertoriu aromaticFloral/Fructat Nota de degustareNote florale, vegetale, citrice dulci OrigineCOLUMBIA Altitudine1750 m Varietate botanica100% Arabica - Sidra Burbon IntensitateEchilibrata Ideala pentruFiltru, V60, Chemex/Espresso Tipul de prajireMedie

Cafea de specialitate

Livrare rapida in toata tara

Pentru comenzi peste 200 lei, Livrare Gratuita

Calitate garantata

Cafea proaspat prajita in fiecare zi

Posibilitate de degustare

Va asteptam in boutique-ul nostru de pe Calea Mosilor