SET 2 PAHARE - BODUM PAVINA - 25 cl

Paharele cu pereti dubli BODUM PAVINA au o forma exclusiva si au fost premiate la mai multe concursuri : Materialica Design Award 2003, premiul International Product design Award 2005, castigatorul premiului de design Reddot 2005.

Sticla borosolicata este foarte usoara, subtire si foarte rezistenta la soc termic. Paharele sunt prevazute cu un sistem de egalizare a presiunii aerului intre cei doi pereti.

Datorita fabricatiei lor unice, cu perete dublu, pastreaza bauturile calde mai mult timp, fara a-ti arde degetele. In mod similar, ele mentin bauturile reci, fiind astfel, recipientul ideal atat pentru bauturile calde : cafea, cappucciono, ceai, dar si pentru bauturile reci : ceai cu gheata, cocktail, inghetata, etc.

CARACTERISTICI :

- Capacitate : 25 cl

- Material : sticla borosilicata inodora, rezistenta la temperaturi de pana la 250°C

- Izoterme : patreaza mai mult timp atat bauturile calde, cat si cele reci

- Design unic si avangardist

- Livrat in cutie cadou de 2 pahare

- Compatibile masina de spalat vase, frigider, cuptorul cu microunde
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Bodum este o afacere de familie, fondata in anul 1944 la Copenhaga, de Peter Bodum. Conceptul fondatorului : dezvoltarea de produse care combina functionalitatea, calitatea si accesibilitatea.

Produsele Bodum sunt vandute in 55 de tari din intreaga lume. Din 1974, Bodum a produt mai mult de 100 de milioane de cafetiere cu piston si 30 de milioane de ceainice.


120.00 lei
(TVA Inclus)
in stoc
+
  • Pinterest

Recomandari