CEAINIC ASSAM - BODUM - 1L

Infuzati ceaiul Dvoastra favorit : ceai verde, ceai negru, ceai rosu, ceai din plante, cu aceast Ceainic BODUM ASSAM INOX !

Ceainicul BODUM este solutia cea mai conviviala pentru a face un ceai, cu frunze de ceai.

Usor de utilizat, cu un design elegant si modern, este un ceainic unic. Corpul sau din sticla borosilicata este rezistent la caldura si la socuri si va ofera posibilitatea de a admira infuzarea perfecta a ceaiului Dvoastra.

Este dotat cu un infuzor din inox, iar sita sa este suficient de larga, astfel incat, florile de ceai pot pluti liber si elibera toate aromele pentru un ceai bogat in savori.

Capacul sau cromat este inturat de o garnitura de silicon, care permite mentinerea ceaiului cald. Manerul sau larg din sticla, permite o mentinere perfecta atat pentru dreptaci, cat si pentru stangaci.

Un produs inconturnabil pentru amatorii de ceai !

CARACTERISTICI :

- Capacitate : 1L

- Filtru : inox detasabil

- Material : sticla borosilicata, rezistenta la socuri si la caldura

- Maner in sticla si capac cromat cu garnitura de silicon

- Rapiditate si usor de utilizat

- Compatibila masina de spalat vase : DA


 
Un ceainic minunat. E foarte placut sa vezi culoarea ceaiului in timp ce se infuzeaza. Mecanismul de infuzare e foarte bun si mare, destul de incapator pentru cele mai multe tipuri de ceai, iar posibilitatea de a opri infuzarea este foarte utila.
Scrie un comentariu
Bodum este o afacere de familie, fondata in anul 1944 la Copenhaga, de Peter Bodum. Conceptul fondatorului : dezvoltarea de produse care combina functionalitatea, calitatea si accesibilitatea.

Produsele Bodum sunt vandute in 55 de tari din intreaga lume. Din 1974, Bodum a produt mai mult de 100 de milioane de cafetiere cu piston si 30 de milioane de ceainice.


210.00 lei
(TVA Inclus)
in stoc
+
  • Pinterest

Recomandari