CEAI PLANTE PURE RELAXATION - 100g

Roinita, lamaita si floarea de portocal au fost reunite in infuzia PURE RELAXATION pentru a va oferi un moment de pura relaxare. Roinita este o planta medicinala foarte cunoscuta pentru proprietatile sale calmante.

Infuzie de seara, cu note acidulate si parfum imbietor de flori de portocal. Bucurati-va de acest moment placut de liniste !

Dozare:

2g - 4g / 25cl
Timp de infuzare:

4'
Temperatura:

85°C
Momentul zilei:
Seara
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.

Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.

Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.

.

30.00 lei
(TVA Inclus)
in stoc
+
  • Pinterest

Recomandari