CEAI NEGRU MADEMOISELLE COCO - 100g

MADEMOISELLE COCO este un ceai negru earl-grey parfumat cu esenta naturala de bergamota si presarat cu flori de iasomie si albastrele. Gust subtil si armonie de culori !

Gust & Arome : echilibru perfect intre savoarea lemnoasa a ceiului negru, cea acidulata a bergamotei si parfumului floral al iasomiei.

Dozare:

2g - 4g / 25cl
Timp de infuzare:

4'
Temperatura:

80°C
Momentul zilei:

Dimineata si Pranz
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.

Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.

Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.

.

26.00 lei
(TVA Inclus)
in stoc
+
  • Pinterest

Recomandari