CEAI FRUCTE PURE GOURMANDISE KIR ROYAL

PURE GOURMANDISE KIR ROYAL este o infuzie pe baza de hibiscus si un cocktail de fructe rosii si negre, ideala pentru a fi degustata pe tot parcursul zilei, atat calda cat si rece. Bautura reconfortanta iarna si dezalteranta vara.

Aceasta infuzie de fructe rosii este delicioasa si gurmanda, copiii o vor adora !

Dozare:

2g - 4g / 25cl
Timp de infuzare:

4' - 5'
Temperatura:

85°C
Momentul zilei:

Tot timpul zilei
 
Aromat, cu un gust foarte placut de fructe de padure, putin acrisor, fara a mai fi nevoie sa adaugi lamaie, ci doar putina miere. Excelent, mai ales vara, cand il poti consuma rece, inlocuind cu succes sucurile.
Scrie un comentariu

Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.

Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.

Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.


.

20.00 lei
(TVA Inclus)
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Recomandari