CEAI BRUN PU ERH ORANGE

PU ERH ORANGE este un ceai brun din regiunea Yunnan din China, aromatizat cu parfum de portocale si presarat cu bucati de coaja de portocala.

In China, ceaiul PU ERH este considerat planta medicinala si este reputat pentru detoxifierea organizmului si pentru favorizarea digestiei. Infuzia este de culoare maro inchis si degaja arome puternice lemnoase. Parfumul sau aminteste de mirosul pamantului umed. Contine foarte putina teina si se poate degusta de dimineata pana seara. Este excelent in ceai cu ghiata !

Gust & arome : surprinzator, intens, puternic cu arome de portocala.

Dozare:

2g - 4g / 25cl
Timp de infuzare:

4' - 5'
Temperatura:

85°C
Momentul zilei:

Tot timpul zilei
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.

Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.

Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.

.

30.00 lei
(TVA Inclus)
in stoc
+
  • Pinterest

Recomandari