CEAI BRUN PU ERH ORANGE

PU ERH ORANGE este un ceai brun din regiunea Yunnan din China, aromatizat cu parfum de portocale si presarat cu bucati de coaja de portocala.

In China, ceaiul PU ERH este considerat planta medicinala si este reputat pentru detoxifierea organizmului si pentru favorizarea digestiei. Infuzia este de culoare maro inchis si degaja arome puternice lemnoase. Parfumul sau aminteste de mirosul pamantului umed. Contine foarte putina teina si se poate degusta de dimineata pana seara. Este excelent in ceai cu ghiata !

Gust & arome : surprinzator, intens, puternic cu arome de portocala.


Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.
Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.
Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.

Nici o postare găsită

Ai degustat / folosit acest produs ?

Spune-ne ceva despre el si ajuta-i si pe altii sa ia decizia corecta

Scrie un comentariu
32.00 Lei
in stoc
+
Dozare2g - 4g / 25cl Timp de infuzare4' - 5' Temperatura85°C Momentul zileiTot timpul zilei

Cafea de specialitate

Livrare rapida in toata tara

Pentru comenzi peste 200 lei, Livrare Gratuita

Calitate garantata

Cafea proaspat prajita in fiecare zi

Posibilitate de degustare

Va asteptam in boutique-ul nostru de pe Calea Mosilor