CAFETIERA PISTON FLORAL GRUNWERG - 3 cesti

Cu un design contemporan si elegant, CAFETIERA CU PISTON FLORAL GRUNWERG, este foarte practica, deoarece pentru prepararea cafelei aveti nevoie doar de cafea si de apa calda. O metoda simpla pentru a prepara o cafea de calitate.

Disponibila in doua marimi : 3 cesti si 6 cesti, veti gasi cu siguranta modelul care corespunde modului Dvoastra de a consuma cafeaua.

CARACTERISTICI :

- Capacitate: 6 cesti

- Material : otel inoxidabil si sticla rezistenta la caldura (300°)

- Maner : material atermic

- Tip de cafetiera : cu piston

- Compatibila masina de spalat vase : DA

- Se utilizeaza cu apa fierbinte, nu se pune pe foc
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

MOD DE UTILIZARE

1. Puneti cafetiera pe o suprafata plata. Cu o mana tineti manerul cafetierei si cu cealalta, scoateti pistonul vertical din cafetiera. Puneti cafeaua in cafetiera : pentru o ceasca de 12 cl, o lingurita de cafea macinata. Utilizati doar o cafea macinata mai gros, deoarece o cafea macinata fin poate bloca gaurile filtrului si crea o presiune prea mare.

2. Turnati apa firbinte (nu clocotita) in cafetiera. Lasati un spatiu gol de cel putin 2,5 cm pana la buza cafetierei. Amestecati doar cu o lingura din plastic sau lemn, o lingura metalica poate fisura sticla.

3. Puneti pistonul in partea de sus a cafetierei si invartiti capacul pentru a acoperi gura de scurgere. Nu apasati pe piston. Lasati sa infuzeze cel putin 4 minute.

4. Tineti ferm cafetiera, cu gura de scurgere departe de Dumneavoastra, si apasati incet pistonul, care nu trebuie sa prezinte nici-o rezistenta. Invartiti capacul pentru a descoperi gura de scurgere si turnati cafeaua. Degustati !

GRUNWERG
are peste 70 de experienta in dezvoltarea de noi branduri si game de produse, foarte cunoscute, cum ar fii : GLOBAL, BELLUX, CAFE STAL, CAFE OLE, etc.

Ca furnizor de produse casnice si de catering, GRUNWERG s-a specializat in produse din otel inoxidabil premium, produse inovante si de calitate, cu stiluri care inspira si incanta clientii sai.
100.00 lei
(TVA Inclus)
in stoc
+
  • Pinterest

Recomandari