PAHAR TERMOS INOX BODUM - 35cl

PAHAR TERMOS INOX - 100% ERMETIC

Imaginati-va : pregatiti cafeaua sau ceaiul de dimineata si puteti sa le tineti calde pana la pranz...

Cu PAHARUL TERMOS BODUM, fie ca sunteti la birou sau fie ca sunteti acasa, va bucurati din plin de bautura Dvoastra preferata !

Prevazut cu pereti dubli din inox, pastreaza bauturile calde pana la 4 ore si bauturile reci pana la 6 ore.

Banda sa rosie din silicon a fost creata pentru ai aduce securitate si stil. Aceasta va protejeaza impotriva arsurilor si permite o mai buna priza, atunci cand il tineti in mana.

Paharul termos Bodum are de asemenea, un sistem de deschidere cu surub care regleaza debitul. Cu cat desurubati mai mult, cu atat veti avea un debit mai important.

BODUM asigura ca acest produs este fara BPA. Bisfenolul A este un produs chimic foarte controversat in ultima vreme. Prezent in anumite cutii sau sticle din plastic, ar avea un impact asupra sanatii.

CARACTERISTICI :

- Capacitate : 35 cl

- Timp de conservare : 4 ore bauturi calde si 6 ore bauturi reci

- Material : inox si silicon

- 0% BPA

- 100% ermetic

- Deschidere : surub cu debit reglabil

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Bodum este o afacere de familie, fondata in anul 1944 la Copenhaga, de Peter Bodum. Conceptul fondatorului : dezvoltarea de produse care combina functionalitatea, calitatea si accesibilitatea.

Produsele Bodum sunt vandute in 55 de tari din intreaga lume. Din 1974, Bodum a produt mai mult de 100 de milioane de cafetiere cu piston si 30 de milioane de ceainice.


130.00 lei
(TVA Inclus)
in stoc
+
  • Pinterest

Recomandari