Floare de ceai AMOUR

AMOUR este o floare de ceai impletita de mana si realizata cu ceai alb, o floare de iasomie, o floare de amarant (floare nemuritoare) si o floare de crin.

Un lichior de culoare galben portocaliu, cu note florale si vegetale, pentru aceasta floare cu o inflorire spectaculoasa. Veti descoperi un parfum delicat, floral, prin prezenta iasomiei.

Putina rabdare si veti fi recompensati cu un spectacol magic !

Floarea de amarant favorizeaza digestia si este bogata in vitamine si minerale.

Iasomia are virtuti calmante si favorizeaza somnul.

Crinul calmeaza si catifeleaza pielea.

Ceaiul alb este bogat in antioxidanti, vitamine si minerale.

Dozare:

1 floare/50-60cl
Timp de infuzare:

6' - 12'
Temperatura:

100°C
Momentul zilei:

Tot timpul zilei
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.

Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.

Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.

10.00 lei
(TVA Inclus)
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Recomandari