CEAI ROOIBOS BONNE ANNEE - 100g

ROOIBOS BONNE ANNEE este un ceai rosu parfumat cu portocala si condimente : cardamon, scortisoara si un pic de ghimbir. Un deliciu !

Rooibos-ul este o planta endemica, diferita de cea a ceiului, care creste la o anumita altitudine, intr-o mica regiune din Africa de Sud. Aceasta planta este bogata in antioxidanti specifici care previn imbatranirea. Infuzia este de culoare rosie, fara teina si se poate bea atat calda, cat si rece.

Gust & Arome : Armonios si subtil, cu note de fructe si condimente.

Dozare:

3g - 5g / 25cl
Timp de infuzare:

4'
Temperatura:

85°C
Momentul zilei:

Tot timpul zilei
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va oferim o gama de ceaiuri rafinate, selectionate cu atentie, pentru a va permite sa descoperiti savori unice si delicioase.

Toate ceaiurile noastre provin de la Christine Dattner Paris, care, de peste 35 de ani, transmite pasiunea sa pentru ceai, prin creatii remarcabile.

Christine Dattner a creat prima sa marca de ceai, “Les Contes de Thés” (Povestile ceaiurilor), in anul 1985. Ea a vandut aceasta marca, in 2003, unui grup important de ceaiuri si cafele din Franta, dupa care a fost directoarea departamentului de ceiauri a acestui grup, timp de 8 ani. In 2013 lanseaza noua sa marca “Les Thés Christine Dattner Paris” cu care este prezenta atat in Franta, cat si pe plan international, in Japonia si Coreea.

30.00 lei
(TVA Inclus)
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Recomandari