CAFEA SALVADOR OASIS BIO

Cafea Salvador Oasis

Aprecierea noastra in urma degustarii :


O cafea cu un repertoriu aromatic gurmand si usor condimentat. Corpul este delicat si aciditatea foarte scazuta. Este dulce cu note de alune si caramel. Regasim de asemeni, note de citrice cu un lejer gust de coriandru.


O cafea BIO care va va promite un moment agreabil in compania sa !


Aceasta cafea BIO este fructul a 10 producatori asociati ai fermei OASIS, in regiunea Ahuachapan. Aceasta regiune se afla la vest de Rezervatia Biosferei Apaneca Ilamatepec si este o regiune istorica de cultivare a cafelei. Vointa lor : promovarea cultivarii cafelelor ecologice, in scopul de a oferi o cafea de specialitate diferita, care respecta natura.

Ferma se intinde pe 70 hectare, dintre care 60% dedicate arborilor de cafea si 40% padurii. Cafeaua este cultivata la 1200 m altitudine, in paduri care favorizeaza biodiversitatea. Cu o buna disponibilitate a apei pe tot parcursul anului, padurile dense si solurile bogate in materie organica, aceasta regiune prezinta un terroir unic si propice productiei de cafea de specialitate de calitate.

Scor SCAE : 86/100
Sursa foto si descriere : BELCO

5.00
Rata medie
1 Recenzie
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stea
0

Este o cafea buna aromata , putin condimentata , o cafea pe care am comandat-o si la umatoarea comanda !

Ai degustat / folosit acest produs ?

Spune-ne ceva despre el si ajuta-i si pe altii sa ia decizia corecta

Scrie un comentariu
40.00 Lei
Momentan Indisponibil
CaracterArmonioasa/Echilibrata Repertoriu aromaticGurmand/Fructat/Condimentat Nota de degustareNote gurmande de alune, caramel, note de citrice si note condimentate de coriandru OrigineSALVADOR Altitudine1200 m Varietate botanica100 % Arabica - Blend de varietati IntensitateDulce Ideala pentruFiltru/Presa franceza/Espresso Tipul de prajireMedie

Cafea de specialitate

Livrare rapida in toata tara

Pentru comenzi peste 200 lei, Livrare Gratuita

Calitate garantata

Cafea proaspat prajita in fiecare zi

Posibilitate de degustare

Va asteptam in boutique-ul nostru de pe Calea Mosilor