CAFEA HONDURAS MINI GRANJA DILMA - BIO

Cafea_proaspat_prajita

Aprecierea noastra in urma degustarii:

Cafea expresiva, fructata si foarte echilibrata. La miros, ne dezvaluie arome de mandarine, caise si fructe de padure. Corpul este bogat si matasos, cu un placut retrogust de caramel.

Puncte tari : o cafea care provine dintr-un microlot & produsa fara substante chimice !


Aceasta cafea este cultivata la ferma familiala MINI GRANJA DILMA, la 1500 m altitudine, in Musula, regiunea MERCALA, departamentul LA PAZ.

Cafeaua este cultivata pe 4 hectare si recoltata intre decembrie si martie, apoi este uscata la soare pe suprafete cimentate.

Este o cafea preparata prin metoda “ Full-Washed ” si provine dintr-un microlot, o cafea cultivata pe o parcela identificata pentru calitatea sa exceptionala si prepararea sa specifica.

Aceasta ferma familiala este condusa de producatori pasionati timp de 3 generatii si acum este detinuta de Maria DOLOREZ ZELAYA, sotul si copiii ei.

Impreuna, ei utilizeaza metode de productie responsabile si ecologice.

Scor 88/100.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
35.00 lei
in stoc
+
CaracterArmonioasa/Echilibrata Repertoriu aromaticFructat Nota de degustareNote de mandarine, caise, fructe de padure si caramel OrigineHONDURAS Altitudine1500 m Varietate botanicaArabica - Bourbon rouge/Catuai IntensitateEchilibrata Ideala pentruEspresso/Ibric Tipul de prajireMedie

Cafea de specialitate

Livrare rapida in toata tara

Pentru comenzi peste 200 lei, Livrare Gratuita

Calitate garantata

Toate cafelele noastre sunt proaspat prajite

Posibilitate degustare

Va asteptam in boutique-ul nostru