CAFEA ETHIOPIA YIRGACHEFFE HALO BERITI


Cafea_ethiopia_yirgacheffe
Aprecierea noastra in urma degustarii:

O cafea complexa si bogata in arome ! Apreciem aromele sale picante si exotice de ghimbir si fructul pasiunii, notele sale florale de iasomie si flori de portocal, care sunt o adevarata invitatie la o calatorie. Corpul este suav, iar aciditatea vibranta este balansata de retrogustul gurmand si foarte persistent in gura.


Terroir-ul Yirgacheffe nu are nevoie de nici-o prezentare, fiind recunoscut in intreaga lume pentru calitatea cafelelor sale !Terroir-ul Yirgacheffe este cunoscut in intraga lume si apreciat pentru cafelele de specialitate cu note florale de iasomie si profiluri aromatice remarcabile.

Cultivat la altitudini situate intre 1 700 m si 2 000 m, aceast lot de cafea provine de la mici producatori din satul Halo Beriti, situat in regiunea Gedeo, ce mai faimoasa regiune a cafelei Yirgacheffe.

Parcelele de productie depasesc rareori 2 hectare, iar micii productori transmit cunostintele lor in domeniul cafelei din generatie in generatie. Cafeaua este cultura lor principala si de multe ori singura lor sursa de venituri.

Arborii de cafea cresc la umbra copacilor forestieri si in armonie cu acestia, intr-un sol bogat care favorizeaza cultura de cafea. Ciresele de cafea sunt procesate prin methoda "Washed"  si uscate pe paturi africane.

 

Varietate : Arabica Heirloom

Recolta : Noiembrie - ianuarie

Proces : Washed

Uscare : Paturi africane

Scor SCAE : 87/100


CafeThe'scu selecteaza numai Cafele de Specialitate cu profiluri aromatice complexe si va propune tot timpul numai Cafea Proaspat Prajita, direct in boutique-ul de pe Calea Mosilor 253. Veniti s-o degustati !Sursa foto si descriere : BELCO

5.00
Rata medie
1 Recenzie
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stea
0

Am cumparat aceasta cafea in magazinul de pe Calea Mosilor, la recomandarea proprietarului. Arome florale intense scoase in evidenta printr-un control perfect al prajirii. Bun prajitor. Multumesc CafeThe'scu !

Ai degustat / folosit acest produs ?

Spune-ne ceva despre el si ajuta-i si pe altii sa ia decizia corecta

Scrie un comentariu
50.00 Lei
in stoc
+
CaracterDulce/Suav Repertoriu aromaticFloral/Condimentat/Fructat Nota de degustareNote de iasomie, flori de portocal, ghimbir, menta, portocala si fructul pasiunii OrigineETHIOPIA Altitudine1700 m - 2 000 m Varietate botanica100% Arabica - Moka IntensitateDulce Ideala pentruFiltru, V60, Chemex Tipul de prajireMedie

Cafea de specialitate

Livrare rapida in toata tara

Pentru comenzi peste 200 lei, Livrare Gratuita

Calitate garantata

Cafea proaspat prajita in fiecare zi

Posibilitate de degustare

Va asteptam in boutique-ul nostru de pe Calea Mosilor