CAFEA ETHIOPIA JIMMA CHALCHISSA - BIO

Cafethescu_degustare

Aprecierea noastra in urma degustarii :

Un frumos buchet aromat pentru aceasta cafea de padure, cultivata la inaltime, procesata «natur» si certificata organic.
O cafea gurmanda si fructata, cu note de grepfruit, prune, nuci, migdale proaspete si un final usor condimentat. Aciditatea fina si racoritoare se combina cu o mare dulceata si un corp destul de amplu. 

O noua pepita din Ethiopia !

Aceasta cafea provine de la ferma Chalchissa, situata in inima padurilor protejate din vestul Ethiopiei, regiunea Jimma. Ferma se intinde pe 150 ha, la altitudini cuprinse intre 1800 m si 2000 m, si apartine fratilor Dabessa.

Mesfin Dabessa a absolvit universitatea Harrar cu o diploma in agricultura. Impreuna cu fratele sau au preluat ferma familiala si au decis sa puna in valoare acest patrimoniu prin cultivarea unei cafele de calitate.

Este o cafea organica si este produsa in agrosilvicultura. O metoda care prezinta multe avantaje pentru mediu : asigura biodiversitatea (fauna si flora), utilizeaza policulturile (cafea, miere, piper, etc.), nu se utilizeaza pesticide. Arborii de cafea profita de conditii ideale :  o padure endemica si soluri bogate. Flora foarte divesificata a acestui mediu de mare altitudine, are o contributie importanta la calitatea si aromele cafelei.

Combinatia intre productia agricola si conservarea mediului, specifica acestei ferme, productia cafelei fara pesticide sau fertilizanti chimici, o nota de 87/100, sunt argumentele care ne-au convins pentru a selecta aceasta cafea cu note fructate.

Incurajati productia cafelei in mod durabil consumand acasta cafea Chalchissa !

Este un deliciu preparata la filtru !
Foto si descriere : BELCO
5.00
Rata medie
2 Recenzii
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stea
0

Foarte aromata si gustoasa!

Aromată și totodată bine echilibrată. De băut pe îndelete în dimineți de toamnă/ iarnă.

Ai degustat / folosit acest produs ?

Spune-ne ceva despre el si ajuta-i si pe altii sa ia decizia corecta

Scrie un comentariu
50.00 Lei
in stoc
+
CaracterArmonioasa/Echilibrata Repertoriu aromaticGurmand/Fructat/Condimentat Nota de degustareNote de grepfruit, prune, nuci, migdale proaspete OrigineETHIOPIA Altitudine1800 m - 2000 m Varietate botanica100% Arabica - Heirloom IntensitateEchilibrata Ideala pentruFiltru, V60, Chemex/Espresso Tipul de prajireMedie

Cafea de specialitate

Livrare rapida in toata tara

Pentru comenzi peste 200 lei, Livrare Gratuita

Calitate garantata

Cafea proaspat prajita in fiecare zi

Posibilitate de degustare

Va asteptam in boutique-ul nostru de pe Calea Mosilor